maandag 10 augustus 2009

Augustus 2009 - een flashback

Met vallen en opstaan ondergaat Kevin de chemokuren. Het varieert van een kuur eens in de week, een kuur eens in de twee of drie weken of 4 keer per week een shot. Tevens moeten er de nodige pillen worden geslikt qua antibiotica en Nistatine.
We gaan op vakantie naar het Hof van Saksen in Drenthe. Eigenlijk de eerste echte vakantie die we hebben sinds Kevin ziek is. Voor het eerst moeten we nadenken over mogelijkheden en onmogelijkheden van hetgeen je wilt of kunt doen. Het in pijnlijk confronterend dat Kevin voor het eerst in een rolstoel moet zitten bij het bezoek aan Dierentuin Emmen omdat hij het lopend niet meer volhoudt. Hijzelf ziet de humor er wel van in en gaat juist heel raar doen als mensen naar hem kijken.
Zelfs tijdens de vakantie moeten de chemokuren doorgaan, we hebben kunnen regelen dat dit gebeurd in het ziekenhuis in Groningen en moeten dus een keer per week daar naar toe.
Eigenlijk wordt nu pas zijn haar wat dunner en flassiger,  hij heeft het lang volgehouden maar uiteindelijk zal ook Kevin kaal worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten